Thema's

Cases

The Green House

The Green House

De gemeente Utrecht kiest voor een gefaseerde ontwikkeling van het stationsgebied. Op het terrein tussen de Rabobank en rijkskantoor De Knoop komt een groot woongebouw of kantoor, maar wel pas over vijftien jaar. De stad en het Rijk wil het terrein zo snel mogelijk een tijdelijke invulling geven, in het bestemmingsplan was al horeca opgenomen. Daarnaast wilde ze dat er iets werd gedaan met haar ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen. Albron heeft hiervoor een op circulaire filosofie gebaseerd horeca-concept ontwikkeld.

Lees meer

ESA ESTEC

ESA ESTEC

Het internationale karakter van deze organisatie moest behouden worden. Daarnaast is er nog een reden om restauratieve voorzieningen van een hoge kwaliteit te hebben; het internationale bezoek. Die evenementen vragen om catering op hoog niveau.

Lees meer

Zaans Medisch Centrum

Zaans Medisch Centrum

ZMC zocht een partner die, binnen korte tijd, haar ideeën op het gebied van gastvrijheid voor alle doelgroepen (patiënten, bezoekers en medewerkers) concreet kon uitwerken, vormgeven en realiseren.

Lees meer

DELA

DELA

Bij de coöperatieve identiteit van DELA past goed werkgeverschap en verbinding met de leden en de omgeving. Het horecaconcept dat Albron voor het hoofdkantoor ontwikkelde opent daar letterlijk de deuren voor.

Lees meer

Meer cases