Thema's

Cases

Amsterdam UMC – AMC

Amsterdam UMC – AMC

Sinds mei 2017 is het directoraat Services van Amsterdam UMC,locatie AMC, in samenwerking met een internist-endocrinoloog en een multidisciplinair kernteam (met o.a. diëtisten, artsen, PHD-studenten, artsen in opleiding, de cliëntenraad en communicatie) gestart met het ontwikkelen van een nieuwe visie op patiëntenvoeding. De aanleiding hiervoor is dat in de medische wereld de overtuiging groeit dat voeding wezenlijk bijdraagt aan de behandeling, het herstel en het welbevinden van de patiënt. Ondervoeding daarentegen heeft aantoonbaar ernstige nadelige invloed op deze aspecten van de gezondheidstoestand van de patiënt.

Lees meer

Greenfields

Greenfields

Een radicaal duurzaam en circulair cateringconcept: dat is het resultaat van een samenwerking tussen ABN AMRO Amersfoort, Albron en Smaackmakers. Hiermee maakt de bank een gedurfd en succesvol statement.

Lees meer

Anne&Max

Anne&Max

Een huiskamer in de stad, een fresh food en coffee café waar shoppers genieten: dat is het concept van Anne&Max. Door de sterke samenwerking met Albron maakt deze nieuwe street brand een snelle groei door op high traffic-locaties.

Lees meer

Het Âme Fashion Café

Het Âme Fashion Café

Het Fashion Outlet Center Batavia Stad trekt jaarlijks 2,5 miljoen bezoekers. Om de echte fashionista’s ook op het gebied van eten en drinken passende beleving te bieden, ontwikkelde Albron een uniek horecaconcept.

Lees meer

Meer cases