Thema's

Cases

DELA

DELA

Bij de coöperatieve identiteit van DELA past goed werkgeverschap en verbinding met de leden en de omgeving. Het horecaconcept dat Albron voor het hoofdkantoor ontwikkelde opent daar letterlijk de deuren voor.

Lees meer

Ahold Delhaize

Ahold Delhaize

Voor de 24/7 draaiende distributiecentra van Albert Heijn, de Home Shop Centers van Albert Heijn online, het Etos DC en het Hoofdkantoor van Ahold Delhaize heeft Albron een verbeterslag gemaakt met betrekking tot de performance van de catering. Ahold Delhaize werd tijdens de tender door ons overtuigd met een speciaal op maat ontwikkeld concept ‘Our best’ en een proeverij van de warme maaltijden.

Lees meer

Deloitte

Deloitte

CBRE creëert vastgoed- en huisvestingsoplossingen voor bedrijven als de Rabobank, Philips en Deloitte en organisaties als Wageningen UR. Als preferred supplier denkt Albron met ze mee over vraagstukken op het gebied van foodservice.

Lees meer

Lokaal 12

Lokaal 12

Albron gaf Landpark Assisië een centrale ontmoetingsplek voor de bewoners met een verstandelijk handicap, medewerkers en bezoekers. En tegelijkertijd een passende werkomgeving voor de cliënten.

Lees meer

Meer cases