Kom verder bij Albron

Albron nodigt je elke dag uit om samen een stap vooruit te zetten. We zeggen ‘Kom verder’ tegen onze opdrachtgevers, door met eten, drinken en gastvrijheid hun verhaal te vertellen. We zeggen ‘Kom verder.’ tegen hun gasten, die we een warm welkom geven. Tegen onze medewerkers, om ze te laten groeien in hun vak en tegen leveranciers om met ons te werken aan de foodconcepten die we bedenken, bouwen en beheren.

Met ‘Kom verder’ nodigen we uit en dagen we uit. Het is ons gezamenlijke startpunt voor waardevolle momenten. Momenten met een groot gevoel voor gastvrijheid, brede betrokkenheid, vertrouwen in hechte samenwerking en de durf om dingen anders te doen. Binnen foodconcepten die opdrachtgevers meerwaarde en financieel voordeel geven, gasten een bijzondere beleving, medewerkers een prettige werkgever en leveranciers een sterke partner. Elke dag weer.

Gezonder, beter en leuker

Bij Albron krijgt iedereen de kans om verder te komen. We willen jouw werk elke dag beter en leuker maken. Of je nu net in dienst bent of al jaren voor ons werkt: wij vinden het belangrijk dat je je werk gezond en met plezier goed kunt doen. En dat je kunt groeien door je talenten te ontwikkelen. 

Gezonder

Als je lekker in je vel zit, doe je je werk met meer plezier. Daar helpen we je bij. Bijvoorbeeld als je denkt dat je in een andere functie beter op je plek bent, als je minder wilt werken of als we je werkplek handiger of veiliger kunnen maken. Maar ook als je graag wat gewicht kwijtraakt: dan kun je bij onze voedingscoach terecht. Er is hulp bij het stoppen met roken en ben je van plan meer bewegen, dan krijg je korting bij een sportschool in de buurt. Een goede collectieve zorgverzekering is voor ons vanzelfsprekend. 

Beter

Wil je beter worden in je werk, dan krijg je daar bij Albron alle ruimte voor. Groeien in gastvrijheid geeft je nog meer voldoening in je werk en meer mogelijkheden voor je loopbaan. Voor bijna elke functie binnen Albron zijn er trainingen en opleidingen die je verder brengen. Dat kan een teamtraining zijn voor één van onze foodconcepten of een landelijk erkende opleiding voor de gastvrijheidsbranche. Voor sommige functies draagt Albron bij aan het volgen van een individuele Mbo- of Hbo-opleiding.  

Leuker

Samen met je collega’s elke dag plezier hebben in je werk is het allerbelangrijkst. Daarom denkt Albron graag met je mee als je meer afwisseling zoekt in je werk of als je de balans tussen werk en privé beter wilt regelen, bijvoorbeeld omdat je ineens voor zware mantelzorgtaken staat. Om je directe collega’s eens op een andere manier mee te maken en medewerkers van Albron uit het hele land te leren kennen, organiseert onze personeelsvereniging tal van activiteiten. Van sportieve activiteiten tot (familie)dagjes uit.