Albron begrijpt het unieke van Anne&Max Wobbe van Zoelen, oprichter Anne&Max

Anne&Max

Hoe kunnen Albron en Anne&Max elkaar versterken in een concept met groeipotentie op high trafficlocaties?

Rustpunt in de buzz
De laatste jaren heeft Albron flink geïnvesteerd in de uitbreiding van haar conceptportfolio, vooral in de segmenten high traffic en shopping. Met zelf ontwikkelde foodconcepten zoals het Ȃme Fashion Café in Batavia Stad én door licenties met aantrekkelijke street brands. Hierin past ook het partnership met Anne&Max. Anne&Max is een fresh food en coffee café. Een huiskamer in de binnenstad, waar shoppers in rust kunnen genieten. Je kunt er terecht voor een gezond ontbijt, eerlijke taarten, bijzondere soepen, instagrammable sandwiches en verse sappen. De lichte ruimte, de vele groene planten en de uitnodigende banken en zitjes maken Anne&Max tot een rustpunt in de buzz van de stad.

Groeiambities in stroomversnelling
Het franchiseconcept Anne& Max is inmiddels te vinden in onder meer Amsterdam, Den haag, Haarlem, Breda, Zwolle en Utrecht. In samenwerking met Unibail-Rodamco-Westfield opende Albron haar eerste Anne&Max vestiging in Fresh! de versmarkt van Winkelcentrum Leidsenhage: het toekomstige Mall of the Netherlands. De tweede vestiging Anne&Max is eind 2019 geopend in Apeldoorn. Over nieuwe locaties zijn de Albron en Anne&Max met verschillende partijen in gesprek. Zeker is dat door deze samenwerking de groeiambities van het herkenbare horecaconcept in een stroomversnelling komen.

"De samenwerking met Albron is een belangrijke stap voor de toekomst van het concept Anne&Max. In Albron hebben we een zeer ervaren partner gevonden voor bijzondere projecten. Een partner die het unieke van Anne&Max begrijpt en onze normen en waarden deelt op het gebied van lekker, gezond en bewust eten en drinken."

Wobbe van Zoelen – Oprichter Anne&Max

Anne&Max2
Anne&Max1
Anne&Max3
Anne&Max4
Anne&Max6
Daniël

Contact Daniël

Neem contact op met Daniël, onze expert op het gebied van Gastvrijheid.