Het Âme Fashion Café is een one of a kind concept Patrick Jansen - Centre Director Batavia Stad Fashion Outlet

Het Âme Fashion Café

Hoe kan Batavia Stad Fashion Outlet met een horecaconcept op maat meer fashionista’s trekken en ze een passende beleving bieden?

Fashion statement
Het brede winkelaanbod van Batavia Stad Fashion Outlet trekt een even breed publiek. Het Outlet Center wilde de echte modebewuste doelgroep nog meer aanspreken, hun bezoek verlengen en meer beleving geven. Batavia Stad voedde Albron met haar kennis over deze doelgroep en Albron ontwikkelde op basis hiervan een uniek horecaconcept dat aansluit op de belevingswereld van deze shoppers. Dat werd Âme Fashion Café, met als filosofie dat je persoonlijke stijl je ziel – âme in het Frans – weerspiegelt. Mooi zijn begint van binnen. Wat je eet en drinkt, is dus ook een  fashion statement. In Âme Fashion Café komen food en fashion samen.

Instagrammable gerechten
Glamour en een stijlvol interieur met verfijnde materialen maken Âme Fashion Café tot een kosmopolitische brasserie. Je pauzeert er je shopping spree zonder het gevoel van jezelf verwennen met luxe los te laten. De Catwalk Table is er het stralende middelpunt en je vlijt je met je tassen makkelijk in de fauteuils bij de open haard of op het terras. Het restaurant is groots en ruim opgezet en je hebt er zicht op een open keuken. Daar bereiden koks de instamgrammable gerechten op het menu, waarmee je jezelf gezond kunt verwennen. Want er goed uitzien begint bij je goed voelen. Voor een wat snellere kop koffie en wat lekkers bracht Albron naast het Fashion Café een vestiging van Starbucks naar Batavia Stad.

“De wereldbekende Starbucks en het unieke Âme Fashion Café zijn een fantastische aanvulling voor het food & beverage-aanbod in Batavia Stad Fashion Outlet. Het Âme Fashion Café is een one of a kind concept dat is ontstaan dankzij de nauwe samenwerking met Albron. De jarenlange ervaring van Albron in combinatie met onze kennis van onze gast vormden een krachtige basis voor de gezamenlijke ontwikkeling van dit project.”

Patrick Jansen - Centre Director Batavia Stad Fashion Outlet

 

Vincent

Contact Vincent

Neem contact op met Vincent, onze expert op het gebied van Concepten op maat.