'Vitale brandstof voor medewerkers en organisaties' Mark Hartmans, expert in foodconcepten op het werk Kom verder

Op het werk


Variabele werktijden, flexibele werkplekken, aandacht voor de gezondheid van medewerkers en voor een duurzame bedrijfsvoering: de manier waarop we werken verandert. En dus verandert de rol van eten, drinken en gastvrijheid daarbij. Met foodconcepten die deze veranderingen omarmen laten organisaties zien dat ze een aantrekkelijke werkgever zijn. Dat ze bijdragen aan de vitaliteit van hun medewerkers en een betere gastheer zijn voor klanten en relaties.

De rol die eten en drinken verdient
Bij Albron geloven we dat momenten met eten en drinken vitale brandstof zijn voor organisaties en hun medewerkers. Om te beginnen letterlijk, in de vorm van energie en voedingswaarde. Daarom leggen we de nadruk op een gezond aanbod en veel variatie. Momenten met eten en drinken zijn ook brandstof voor de geest: je even ontspannen. Jezelf opladen om daarna weer lekker aan het werk te gaan. En brandstof voor het teamgevoel dat je krijgt van momenten die je deelt met collega’s die je kent. Of juist ontmoet. Die ontmoetingen voeden op hun beurt innovatieve ideeën en nieuwe plannen. Net zoals eten en drinken de brandstof is voor het gastheerschap wanneer je klanten of relaties ontvangt.

Vitale brandstof dus voor elke organisatie
Medewerkers die goed in hun vel zitten, zich gewaardeerd voelen en betrokken bij de organisatie, presteren beter en vallen minder snel uit. Eten en drinken de rol geven die het verdient brengt een nieuwe dynamiek met een trots teamgevoel en ruimte voor nieuwe ontmoetingen en frisse inzichten. De plaats die eten en drinken vraagt, is overal anders. Iedere organisatie heeft een ander type brandstof nodig. Daarom kruipt Albron in de huid van opdrachtgevers om foodconcepten te ontwikkelen die hun identiteit versterken: die voor medewerkers en gasten de kracht van de organisatie uitdragen. Dat doen we dagelijks al op ruim 525 plekken in Nederland.  

Mark

Contact Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van eten en drinken op het werk.
030 669 5695 mark.hartmans@albron.nl

Cases op het werk

Deloitte

Deloitte

CBRE creëert vastgoed- en huisvestingsoplossingen voor bedrijven als de Rabobank, Philips en Deloitte en organisaties als Wageningen UR. Als preferred supplier denkt Albron met ze mee over vraagstukken op het gebied van foodservice.

Lees meer

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Deel uitmaken van de inkoopcoöperatie Victoria Trading levert Albron schaalvoordeel, verduurzaming en kennisdeling op. Dat maakt uiteindelijk een beter productaanbod voor de gasten van Albron mogelijk.

Lees meer

Bekijk alle cases van Op het werk
Mark

Neem contact op met Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van eten en drinken op het werk. 030 669 5695 mark.hartmans@albron.nl