'Wezenlijk in de race om de student' Eric Petit, expert in foodconcepten in het onderwijs Kom verder

In het onderwijs


Zoals op de arbeidsmarkt de ‘war for talent’ woedt, zo strijden onderwijsinstellingen in de race om de student. In hun gebouwen komen grote groepen jonge mensen samen, voor wie eten en drinken hoort bij ontspannen, ontmoeten en samenwerken. Ze hebben eisen en verwachtingen als het gaat om de kwaliteit, de keuze en de herkomst van dat aanbod. En om het gevoel van gastvrijheid dat ze krijgen. De internationalisering van het onderwijs vraagt binnen dat aanbod ook om meer variatie. Van koffiebars tot foodcourts: eten en drinken is wezenlijk geworden in de race om de student.

Co-creatie met studenten
Albron kan met slimme concepten snel inspelen op veranderingen binnen het onderwijs. Flexibel en met de bereidheid te investeren. We kijken welk aanbod de identiteit van een onderwijsinstelling versterkt en wat past bij de specifieke studentendoelgroep. In dat laatste gaan we ver: juist met studenten loont het om te kiezen voor co-creatie en ze echt bij afwegingen te betrekken. Op verschillende hogescholen en universiteiten werkt Albron met concepten die precies zijn toegesneden op die studentendoelgroep. Dat doen we onder meer in samenwerking met Starbucks, waar we licentiepartner van zijn. Een bezoek aan de koffiebar betekent bijkletsen, ontmoeten, delen en uitwisselen. Loungebanken, wifi, laptopaansluitingen, ervaren barista’s en een aantrekkelijk assortiment nodigen studenten daartoe uit.

Eric

Contact Eric

Neem contact op met Eric, onze expert op het gebied van eten en drinken in het onderwijs.
030 669 5695 eric.petit@albron.nl

Cases in het onderwijs

Erasmus Universiteit

Erasmus Universiteit

Met een Starbucks-winkel binnen het nieuwe Food Plaza sloot Albron optimaal aan bij het toonaangevende en internationale karakter van de Erasmus Universiteit en de belevingswereld van de studenten.

Lees meer

Backoffice Starbucks

Backoffice Starbucks

Een slimme manier van dataverzameling en -verwerking maakt het Starbucks mogelijk het grillige businessverloop te voorspellen en te sturen. Dat geeft iedereen grip op de zaak.

Lees meer

Eric

Neem contact op met Eric

Neem contact op met Eric, onze expert op het gebied van eten en drinken in het onderwijs. 030 669 5695 eric.petit@albron.nl