Sociaal wordt het nieuwe normaal

In deze aflevering staan de toekomstige medewerkers van The Green House centraal. We hebben de doelstelling om binnen het team met minimaal 20% medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt te werken. Op die manier creëren we een inspirerend werkklimaat waarbinnen iedereen binnen zijn of haar eigen talent, dát kan doen waar men goed in is. Een werkomgeving dus waar kansen worden geboren en mensen kunnen groeien naar een breder perspectief. Daarin werken we ook samen met The Colour Kitchen om van sociaal het nieuwe normaal te maken.
  
Voor Albron en onze partners is dit project spannend. Natuurlijk, we bedenken met ons gezonde verstand dagelijks duurzame oplossingen en sterke foodconcepten. Maar nu leggen we de lat nog hoger en bovendien 15 jaar verder. The Green House moet bewijzen dat circulariteit nu én op lange termijn marktbestendig is. Samen ontdekken we al gaande welke wegen we daarvoor moeten bewandelen. Loop je weer met ons mee naar de volgende stap in de ontwikkeling van The Green House? Bekijk hier aflevering 4: https://vimeo.com/250620532

Branches

In de vrije tijd

Thema's

Ernest

Contact Ernest

Neem contact op met Ernest , onze expert op het gebied van Concepten op maat Circulariteit
030 669 5695 ernest.van.de.voort@albron.nl

Andere blogberichten in Concepten op maat

impressie The Green House

Sociaal wordt het nieuwe normaal

12-01-2018

We nemen je, in de vierde aflevering van onze documentaireserie, graag mee in de volgende stap op het nog niet gebaande pad naar een haalbaar en houdbaar circulair horecaconcept: The Green House. Restaurant, vergaderplek en urban farm ineen. We zijn nu het interieur aan het afbouwen en inrichten, zodat we in april de deuren kunnen openen voor het publiek.

Lees verder
grote dromen, kleine lettertjes

Grote dromen, kleine lettertjes

27-09-2017

Kunnen juristen duurzaam denken? Dat was de vraag die we onszelf natuurlijk moesten stellen, toen we op het punt stonden een overeenkomst te sluiten met onze partners rondom het circulaire paviljoen The Green House. Want hoe kom je samen tot een duurzaam contract? Dat daarbij de gebruikelijke juridische scherpslijperij overboord moest, was duidelijk. Onderling ontdekten we wat daarvoor in de plaats moest komen.

Lees verder
The Green House

Circulariteit is een code om te kraken

09-08-2017

Het is mooi om te zien hoe het eerste deel van de documentaire over ons circulair concept allerlei reacties ontlokt. Niet iedereen die heeft gekeken is net als ik dagelijks bezig met circulariteit. Ik kreeg dus vaak de vraag wat dat nou eigenlijk is, die circulaire economie waar iedereen de mond vol van heeft. Goede vraag, want ik heb het zelf ook werkenderwijs moeten ontdekken. En dat doe ik nog steeds.   

Lees verder
Ernest

Neem contact op met Ernest

Neem contact op met Ernest, onze expert op het gebied van eten en drinken in de vrije tijd. 030 669 5695 ernest.van.de.voort@albron.nl