Met Albron hebben we een actieve cateraar Peter Oosterbaan - Directeur TT Circuit

TT Assen

Hoe krijgt TT Assen met zijn grote variatie aan evenementen en doelgroepen meer regie over catering die ook meer beleving biedt?

Bandenrubber ruiken
WK Superbikes, British Super Bikes, het Truckstar Festival, MotoGP: het circuit in Assen trekt met verschillende evenementen veel bezoekers. Het circuit zocht een ervaren regisseur op het gebied van eten en drinken, die makkelijk schakelt tussen kleine en grote evenementen en tussen de diverse doelgroepen: van vips tot het massale publiek. Een partij die voor de lange termijn meedenkt, ontwikkelt en investeert. Dat werd Albron. De samenwerking startte direct met het verbouwen en vernieuwen van de permanente locaties voor publiekscatering en in het hart van het circuit verrees het Paddock Restaurant, waar coureurs en sponsoren hun gasten ontvangen. En waar ze op het terras letterlijk het bandenrubber kunnen ruiken.

Een flinke impuls
Een andere bijzondere plek werd de Legends Club, waar genodigden zich door de inrichting omringd voelen door de levende legendes van het TT Circuit. Een exclusieve lounge met zicht op de start en finish, de paddock en de hoofdtribune. Ook de publiekscatering gaf Albron een flinke impuls met een slim schaalbaar concept waarvan servicesnelheid, kwaliteit en variatie de belangrijkste ingrediënten zijn. Inmiddels verzorgt Albron zo’n twee jaar alle horeca van TT Circuit Assen. Een recente enquête liet zien dat 68% van alle bezoekers het aanbod en de uitstraling cateringfaciliteiten als goed beoordeelt. Uit de praktijk blijkt ook dat steeds meer bezoekers van de verschillende concepten gebruikmaken.

“De totaalbeleving op een TT-Dag wordt steeds belangrijker. Naast de sensatie van het racen is goede catering ontzettend belangrijk. Met Albron hebben we een actieve cateraar die goed inspeelt op de diversiteit binnen het TT Circuit. Van grote tot kleinere evenementen en van VIP-restaurant tot foodtrucks.”
Peter Oosterbaan - Directeur TT Circuit

TT 1
TT 2
TT 3
TT 4
TT 5
TT 6
TT 7
TT 8
TT 9
Mark

Contact Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van Gastvrijheid.