Thema's

Cases

Shift Happens App

Shift Happens App

Bedrijfsrestaurants bieden, met inachtneming van de 1,5 meter afstand-maatregel, niet genoeg ruimte om iedereen tegelijkertijd op een veilige manier te kunnen laten genieten van de lunch. Daarom werken we op onze locaties met lunch-shifts. Om te voorkomen dat medewerkers en gasten in een te vol restaurant aankomen of onderweg in de krappe wandelgangen veel collega's kruisen, hebben we een handige App ontwikkeld waarmee men kan reserveren voor één van de lunchshifts; de Shift Happens App. In deze video kun je zien hoe deze app werkt.

Lees meer

Amsterdam UMC – AMC

Amsterdam UMC – AMC

Sinds mei 2017 is het directoraat Services van Amsterdam UMC,locatie AMC, in samenwerking met een internist-endocrinoloog en een multidisciplinair kernteam (met o.a. diëtisten, artsen, PHD-studenten, artsen in opleiding, de cliëntenraad en communicatie) gestart met het ontwikkelen van een nieuwe visie op patiëntenvoeding. De aanleiding hiervoor is dat in de medische wereld de overtuiging groeit dat voeding wezenlijk bijdraagt aan de behandeling, het herstel en het welbevinden van de patiënt. Ondervoeding daarentegen heeft aantoonbaar ernstige nadelige invloed op deze aspecten van de gezondheidstoestand van de patiënt.

Lees meer

Greenfields

Greenfields

Een radicaal duurzaam en circulair cateringconcept: dat is het resultaat van een samenwerking tussen ABN AMRO Amersfoort, Albron en Smaackmakers. Hiermee maakt de bank een gedurfd en succesvol statement.

Lees meer

Anne&Max

Anne&Max

Een huiskamer in de stad, een fresh food en coffee café waar shoppers genieten: dat is het concept van Anne&Max. Door de sterke samenwerking met Albron maakt deze nieuwe street brand een snelle groei door op high traffic-locaties.

Lees meer

Meer cases