Partnership Albron en van Tol Versunie voor de supermarkten van Center Parcs

Na de recente contractverlenging van 8 jaar met Center Parcs en belangrijke uitbreiding van activiteiten, gaat Albron met ingang van april 2019 een samenwerking aan met van Tol Versunie voor de supermarkten in 10 parken van Center Parcs in Nederland en België. Deze samenwerking past in de gemeenschappelijke koers die Center Parcs en Albron de komende jaren inzetten met de verbouwing van de parken en de vernieuwing en verbetering van het horeca- en retailaanbod. Naast de continue opwaardering van het aanbod in horeca en gastvrijheid, betekent deze nieuwe samenwerking ook een stevige impuls voor de foodretail in de parken.

Robert Visser, directeur Horeca & Hospitality bij Albron ligt toe: “Wij zijn bijzonder blij met deze samenwerking. Van Tol Versunie is een professioneel gedreven familiebedrijf, waarmee we veel gemeenschappelijke waarden delen. Van Tol Versunie heeft aantoonbare ervaring in retail, food en leisure en veel aandacht voor de productbeleving in de supermarkten. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met van Tol een zeer aantrekkelijk retailaanbod kunnen bieden, dat direct meerwaarde gaat opleveren voor Center Parcs en haar gasten”.

“Deze samenwerking met Albron betekent voor ons binnen foodretail een verdere groei in het segment leisure. In de voorbereidingsfase hebben wij al kunnen ervaren, dat Albron en Van Tol Versunie heel goed bij elkaar passen. Vanuit onze drie distributiecentra in Heerhugowaard, Oosterwolde en Bodegraven zullen wij samen met Albron de supermarkten op de Center Parcs optimaal gaan bedienen”. Aldus Erik van den Hurk, Directeur Algemene Zaken van Tol Versunie.