'Voeding wordt ultiem persoonlijk' Mark Hartmans – expert in personalised food Kom verder

Personalised food


De toekomst van eten en drinken wordt hyperindividueel en high-tech. Uiteindelijk helpt technologie ons in de toekomst om bij elke maaltijd op maat te bepalen wat de meest gezonde en duurzame keuze is. We weten tenslotte steeds meer over ons lijf, over de herkomst en samenstelling van voeding en over wat eten en drinken voor ons doet. Tegelijkertijd geeft technologische innovatie ons nieuwe mogelijkheden. We hebben op dit terrein binnen de zorgsector al een voorsprong opgebouwd en breiden die verder uit, bijvoorbeeld via het Personalised Nutrition & Health Consortium, opgericht door TNO en Wageningen University & Research. Daar onderzoeken we hoe we op grote schaal beter kunnen bijdragen aan het herstel van patiƫnten in de zorgsector en aan de vitaliteit van medewerkers binnen bedrijven.

Personalised nutrition ontdekken? Neem contact met ons op!

Mark

Contact Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van personalised food.
030 669 5695 mark.hartmans@albron.nl

Cases in Personalised food

Amsterdam UMC – AMC

Amsterdam UMC – AMC

Sinds mei 2017 is het directoraat Services van Amsterdam UMC,locatie AMC, in samenwerking met een internist-endocrinoloog en een multidisciplinair kernteam (met o.a. diëtisten, artsen, PHD-studenten, artsen in opleiding, de cliëntenraad en communicatie) gestart met het ontwikkelen van een nieuwe visie op patiëntenvoeding. De aanleiding hiervoor is dat in de medische wereld de overtuiging groeit dat voeding wezenlijk bijdraagt aan de behandeling, het herstel en het welbevinden van de patiënt. Ondervoeding daarentegen heeft aantoonbaar ernstige nadelige invloed op deze aspecten van de gezondheidstoestand van de patiënt.

Lees meer

Bekijk alle cases in Personalised food
Mark

Neem contact op met Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van personalised food. 030 669 5695 mark.hartmans@albron.nl