'Duurzaamheid is een kwestie van kiezen' Henk Voormolen, expert op het gebied van duurzaamheid Kom verder

Duurzaamheid


Duurzaamheid is een kwestie van kiezen en in onze bedrijfsvoering doen we dat heel nadrukkelijk, op drie gebieden: Samenleving & Onderneming, Natuur & Milieu en Gezondheid & Kwaliteit. We laten duurzaamheid vooral spreken uit onze daden. Bijvoorbeeld door met leveranciers uit de hele keten te werken aan verduurzaming, met opdrachtgevers de belasting voor het milieu terug te dringen en samen te werken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Duurzaamheid is niet iets waar onze gasten bij elk bezoek aan denken. Juist waar mensen van eten en drinken genieten, moet duurzaamheid niet dwingend zijn. We helpen ze wel graag om bewuste keuzes te maken.

Benieuwd naar hoe jouw organisatie kan inspelen op duurzaamheid? Neem dan contact met ons op. 

Henk

Contact Henk

Neem contact op met Henk, onze expert op het gebied van duurzaamheid.
030 669 58 49 henk.voormolen@albron.nl

Cases in Duurzaamheid

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Deel uitmaken van de inkoopcoöperatie Victoria Trading levert Albron schaalvoordeel, verduurzaming en kennisdeling op. Dat maakt uiteindelijk een beter productaanbod voor de gasten van Albron mogelijk.

Lees meer

AMC Amsterdam

AMC Amsterdam

Albron vertaalde de wensen van het AMC en de heel verschillende doelgroepen in een foodconcept dat de Kracht van Eten als basis heeft: Pit. Een concept dat de identiteit van de organisatie verrassend versterkt.

Lees meer

Lokaal 12

Lokaal 12

Albron gaf Landpark Assisië een centrale ontmoetingsplek voor de bewoners met een verstandelijk handicap, medewerkers en bezoekers. En tegelijkertijd een passende werkomgeving voor de cliënten.

Lees meer

Ministerie van VWS/SZ

Ministerie van VWS/SZ

De twee ministeries die kantoor houden in De Resident zochten een cateringconcept dat gezonder en socialer was en zonder subsidie kon. Albron won de Europese aanbesteding met een passend antwoord.

Lees meer

HVC Groep

HVC Groep

Afvalbeheerder en energieproducent HVC zet flink in op duurzaamheid. Om dat ook door te laten klinken in het cateringconcept ging de bedrijvengroep een langdurige samenwerking aan met Albron.

Lees meer

The Green House

The Green House

The Green House is een volledig circulair en zeer duurzaam paviljoen met horeca- en vergaderfuncties. Het paviljoen zal de komende 15 jaar op levendige wijze invulling geven aan de plek op de hoek van de Croeselaan en de Rabostraat in Utrecht.

Lees meer

Bekijk alle cases in Duurzaamheid
Henk

Neem contact op met Henk

Neem contact op met Henk, onze expert op het gebied van duurzaamheid. 030 669 58 49 henk.voormolen@albron.nl