'Houdbare en haalbare innovatie' Ernest van de Voort – expert in circulariteit Kom verder

Circulariteit


Voor ons is circulariteit de filosofie die uitgaat van een wereld zonder afval. Een wereld die binnen handbereik komt als je werk maakt van re-use, reduce en recycle. En daar voegen wij re-connect aan toe. Want ook de mens maken we onderdeel van circulariteit,omdat iedereen die langs de kant staat, een kans verdient op werk. Dat betekent anders leren denken en vooral: ontdekken. In hartje Utrecht is Albron het avontuur aangegaan om een volledig circulair restaurantconcept te ontwikkelen dat marktbestendig is: The Green House. Dit paviljoen is een restaurant, vergaderplek, creatieve broedplaats en urban farm ineen. Met alle circulaire innovaties binnen dit concept wonnen we onder meer de ABN AMRO Circular Food Award. Ook binnen andere bestaande en nieuwe foodconcepten ontwikkelen we haalbare en houdbare ideeën met circulariteit als uitgangspunt.

Weten wat circulaire ideeën opleveren? Neem contact met ons op!

Ernest

Contact Ernest

Neem contact op met Ernest, onze expert op het gebied van circulariteit.
030 669 5695 ernest.van.de.voort@albron.nl

Cases in Circulariteit

The Green House

The Green House

The Green House is een volledig circulair en zeer duurzaam paviljoen met horeca- en vergaderfuncties. Het paviljoen zal de komende 15 jaar op levendige wijze invulling geven aan de plek op de hoek van de Croeselaan en de Rabostraat in Utrecht.

Lees meer

Bekijk alle cases in Circulariteit
Ernest

Neem contact op met Ernest

Neem contact op met Ernest, onze expert op het gebied van circulariteit. 030 669 5695 ernest.van.de.voort@albron.nl