Stages

Leuk dat je onze stages bekijkt! Wist je dat wij stages aanbieden op zowel horeca- en catering locaties als op ons hoofdkantoor? Daarnaast bieden we stages aan bij onze eigen restaurants én bij Starbucks. Ieder jaar komen er nieuwe stageplekken bij. Van een snuffelstage tot een afstudeerstage, keuze genoeg!
Bekijk hieronder al onze stagevacatures voor een stage waar pit in zit.
MBO stages Albron Center Parcs

MBO stages Albron Center Parcs

Op zoek naar een leuke en leerzame stage in de horeca binnen een unieke vakantieomgeving? Als stagiair loop je stage in één of meerdere Horeca outlets binnen het park. In de vrolijke en dynamische omgeving van de verschillende restaurants staat gastvrijheid in combinatie met heerlijk eten en drinken centraal. Een smakelijke stage voor jou als toekomstige horecacollega!

 

39 stages
HBO stages

HBO stages

Op ons hoofdkantoor en op diverse locaties in het land bieden wij HBO stageplaatsen op het gebied van Sales, Marketing, HR, Inkoop en Operationeel Management. Deze stages zijn ook te combineren met een praktijkgericht of afstudeeronderzoek.

 

48 stages
MBO stages bedrijfsrestaurants

MBO stages bedrijfsrestaurants

Als stagiair leer je niet alleen alles over eten en drinken, maar biedt je ook ondersteuning aan het team dat al in onze (bedrijfs)restaurants staat zodat alles soepel verloopt. Ook biedt je ondersteuning in de inkoop en bevoorrading en zorg je ervoor dat alle producten op tijd op de juiste plek zijn!

31 stages