Vier horecaconcepten voor Fashion Outlet Zevenaar

Albron en Fashion Outlet Zevenaar hebben hun handtekening gezet onder een partnership. Ze bekrachtigen daarmee hun samenwerking bij het ontwikkelen van het waarschijnlijk laatste grote outletcentrum van ons land. In het Nederduitse winkellandschap verrijst op bijna 20.000 vierkante meter een walhalla voor shopaholics en fashionista’s met een kleine honderd merkwinkels. Albron verrijkt de winkelbeleving met vier horecaconcepten: de bekende street brand Starbucks en drie speciaal voor de outlet in eigen huis ontwikkelde concepten. 

Met een ligging aan de afrit van de A12, vlakbij de A15 en niet ver van de Duitse grens is Fashion Outlet Zevenaar goed bereikbaar. En het verzorgingsgebied is groter dan dat van alle andere outlets in Europa: binnen een straal van 90 autominuten wonen 30 miljoen mensen en voor 13 miljoen Nederlanders en Duitsers is het winkelcentrum een uurtje rijden. De plek in dit grenslandschap is in Nederland de laatste logische locatie voor een outlet van deze omvang. 
 
Starbucks en Fashion Café 

Om bezoekers van jong tot oud gevarieerd te verrassen met eten en drinken, voegt Albron vier horecaconcepten toe aan Fashion Outlet Zevenaar. Jan Willem Hilbron, Algemeen Directeur Albron: “Dit is voor ons weer een belangrijke stap om positie van Albron op high traffic-locaties te versterken met een cluster van foodconcepten die elkaar goed aanvullen.” Mark Hartmans, Commercieel Directeur van Albron: “Tussen de sterke merken van de outlet past zonder meer een vestiging van Starbucks. Daarnaast komt er een Fashion Café, een kosmopolitische brasserie waar je je shopping spree pauzeert voor instagrammable gerechten en gezonde tussendoortjes. Met het idee dat er goed uitzien begint bij je goed voelen.” 

 

Laekkör en World Food Market

“Ook een bakkerijconcept kan niet ontbreken: speciaal voor het Nederduitse publiek ontwikkelden we Laekkör: een herkenbaar en tegelijkertijd onderscheidend concept met een Deense grondslag. Tenslotte komt er een World Food Market: een centrale foodcourt met een grote bar, een grillrestaurant en Italiaanse en Aziatische streetfood. Met deze sterke concepten tussen mooie kledingmerken bieden we bezoekers de ultieme shopping experience.”

 

Versterken en verlengen

Outletontwikkelaar Stable International ziet het grote belang van horecaconcepten in de outlet. Directeur Kees Woltering: “Horeca is essentieel voor een echt aantrekkelijk outletcentrum. Zorgvuldig gekozen en afgewogen foodconcepten versterken de beleving van een echt gezellig dagje uit en verlengen het verblijf van bezoekers.” Voor de invulling van de horecaconcepten koos Stable International bewust voor Albron. Woltering: “Albron heeft in eerdere samenwerkingen met ons bewezen de perfecte partij te zijn om de meest passende concepten te ontwikkelen én te runnen. Ze weten precies wat outletbezoekers willen en verwachten. Ze zorgen ervoor dat het aanbod zowel lekker en gezond als duurzaam en betaalbaar is. Vandaar we met Albron ruim 1.000 m2 aan horeca invullen.”  

Meer nieuwsberichten