De Restauratie Eindhoven bekroond met award voor ‘Best Restaurant Design’!

De Restauratie Café & Brasserie is maandag 26 november bekroond met de Entree Award voor ‘Best Restaurant Design’. De meest prestigieuze prijs in Nederland voor onderscheidende horecabedrijven.

De Restauratie is een iconische ontmoetingsplek en sinds maart 2018 gevestigd op Eindhoven Centraal. De award voor ‘Best Restaurant Design’ staat voor een restaurant waarvan het design uitblinkt in zowel uitstraling als afwerking en waarvan het concept op een goede manier is geïntegreerd in het design en de styling.

Concept Development Manager Jorrit Meijer: ‘We zijn ontzettend trots op deze prijs! De Restauratie is gevestigd in het monumentale pand uit de jaren ’50. Er worden originele elementen en stijliconen gecombineerd met moderne gemakken. Nieuw ontworpen zijn onder andere de lampen, banken en counter, terwijl diverse andere elementen juist gekoesterd zijn gebleven. Voorbeelden daarvan zijn gerestaureerde kroonluchters.’

De jury noemde deze iconische ontmoetingsplek een grote aanwinst voor deze high traffic-locatie: ’Deze winnende venue in Station Eindhoven ademt één en al klasse uit. Ondanks het ingetogen design van Paul Linse, oogt De Restauratie zeer uitnodigend en comfortabel. Door originele elementen te integreren in het ontwerp, is de grandeur van vroeger weer zichtbaar, maar wel in een eigentijds jasje. ‘

Team De Restauratie nodigt iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen. Van het ontbijt tot een borrel in de latere uurtjes. Tussen de treinreizen door, als ontmoetingsplek, ter ontspanning, als eindpunt van je bezoek aan Eindhoven...7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch, diner en alles wat daartussenin zit.