Amvest samenwerking

amvest ondertekening

Vastgoedontwikkelaar Amvest en Albron gaan samenwerken op high traffic-locaties. Albron verrijkt op die dynamische locaties de projecten van Amvest met een passend horeca-aanbod. In Utrecht heeft de samenwerking al gestalte gekregen en voor Eindhoven, Den Haag, Delft en Amsterdam maken beide partijen nu gezamenlijke conceptplannen. 

In Utrecht beheert Amvest vlakbij het station de moderne woontoren De SYP. Op de begane grond en de mezzanine vestigde Albron een filiaal van Anne&Max. Dit Nederlandse horecaconcept is daarmee zowel een huiskamer voor bewoners als omwonenden van De SYP. De samenwerking tussen Amvest en Albron krijgt hierna zijn beslag in Eindhoven, Delft en Amsterdam.

Gedeelde groeiambitie 

Beide partijen herkennen zichzelf in elkaars uitgangpunten en waarden. Amvest heeft de missie om mensen een fijn thuis te geven en streeft ernaar dat de bewoners belangrijke voorzieningen binnen handbereik hebben. Van zorg en scholing tot parken en winkels en van sport en cultuur tot horeca. Albron ontwikkelt en exploiteert foodconcepten overal waar mensen studeren, werken, wonen, winkelen, hun vrije tijd doorbrengen en zorg ontvangen. Albron versterkt de identiteit en aantrekkingskracht van die locaties met in eigen huis ontwikkelde horecaconcepten en bekende street brands zoals Anne&Max en Coffeecompany. 

Visie op gebiedsontwikkeling

Dennis Wedding, portfoliomanager Amvest Residential Core Fund: “Albron heeft een gelijkgestemde visie op de toekomst van gebiedsontwikkeling. Horeca speelt daar namelijk een grote rol in. We hebben er vertrouwen in dat Albron als partner en potentiële kandidaat voor de huur en exploitatie van foodconcepten bijdraagt aan de kwaliteit van wonen en leven in de omgevingen waar wij aanwezig zijn.” 

Mark Hartmans, Commercieel Directeur van Albron: “Met ons portfolio van aantrekkelijke foodconcepten voegen we op de hotspots van Amvest sfeer en smaak toe met lekker, gezond, duurzaam en betaalbaar eten en drinken. Daarmee vergroten we de waarde, verhogen we de beleving en stimuleren we de sociale samenhang in die gebieden. We zijn trots op deze nieuwe samenwerking!”

Meer nieuwsberichten