Albron Zelfstandig verder

Facilicom Group zal het minderheidsbelang dat zij in 2016 nam in Albron overdragen aan Stichting Albron. Daarmee is Albron BV weer voor 100% eigendom van Stichting Albron.

Commentaar Geert van de Laar, CEO Facilicom Group:
Facilicom Group blijft een breed pakket aan facilitaire diensten leveren aan haar opdrachtgevers, waarbij Albron als strategisch partner optreedt.

Commentaar Teun Verheij, algemeen directeur Albron:
Albron heeft zich de afgelopen jaren goed ontwikkeld en gepositioneerd en zal met innovatieve foodconcepten verdere stappen vooruit zetten in de markt van Horeca & Hospitality, Bedrijfsleven & Overheid en Zorg.

De komende weken vindt de verdere uitwerking van het genomen besluit plaats. Tot die tijd worden er geen verdere inhoudelijke mededelingen aan de media gedaan.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Over Facilicom Group:
Facilicom Group is een familiebedrijf, echt Nederlands van oorsprong. Met meer dan 31.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot. In facilitaire dienstverlening en in zorg en welzijn laat Facilicom Group zien hoe je het beste in mensen naar boven haalt. Bekend zijn we van merken als Trigion, Gom en Incluzio. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.

 Over Albron:
Albron bedenkt, bouwt en beheert foodconcepten met een verhaal. Voor bedrijven en overheden, op scholen en universiteiten, in ziekenhuizen en zorginstellingen, op evenementen, in dag- & verblijfsrecreatie en op high traffic locaties. Met een omzet van € 285 miljoen (2018), een gezond rendement en circa 4.500 medewerkers die op bijna 1.000 locaties in Nederland werkzaam zijn.
Met als basis een groot gevoel voor gastvrijheid, lekker, gezond en duurzaam eten & drinken, aantoonbare betrokkenheid, het vertrouwen in stevige samenwerkingen en de durf om dingen anders te doen. Die optelsom biedt opdrachtgevers meerwaarde met financieel voordeel, hun gasten een warm welkom, medewerkers een prettige werkgever, leveranciers een sterke partner en de maatschappij een organisatie die vorm geeft aan de toekomst. Zo creëren we al ruim 100 jaar waardevolle momenten voor iedereen die bij Albron betrokken is.

Perscontact bij Facilicom: Babette Sarlet. M: 0611393024 E: bsarlet@facilicom.nl
Perscontact bij Albron: Klaartje Hilhorst. M: 06-31044070 E: klaartje.hilhorst@albron.nl