Albron verlengt jarenlange samenwerking met SBB, met een samenwerkingsovereenkomst!

Vorige week heeft Albron de jarenlange samenwerking met SBB (kenniscentrum voor Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) bekrachtigd met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst.

Met het tekenen van deze overeenkomst versterken Albron en SBB elkaar in het leveren van een actieve bijdrage in het bieden van een kwalitatief goed onderwijsprogramma. Albron heeft een belangrijke rol als leerbedrijf met als doel mbo leerlingen zo goed mogelijk klaar te stomen voor de toekomst.  Hierin staat het opleiden zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak centraal. Met deze intensieve samenwerking ondersteunt SBB tevens onze ambitie om “beste stagebedrijf van Nederland en België” te worden.

We geloven namelijk dat leerlingen met de juiste kennis en vaardigheden niet alleen beter worden in het uitvoeren van de toekomstige functie, maar ook het werkplezier in onze dynamische branche wordt vergroot.

Jaarlijks leidt Albron ruim 450 MBO (niveau 1 t/m 4) stagiairs op, van diverse opleidingen als horeca, food, facilitair en leisure. Het opleiden en begeleiden van deze toekomstige vak talenten doen we op ruim 140 locaties door het hele land. Van kleine tot grote bedrijfsrestaurants binnen de parken van Center Parcs in Nederland & België tot onze eigen High Traffic locaties als The Green House in Utrecht of De Restauratie in Eindhoven.