Albron in de top 3 van Grootste stijgers in klanttevredenheid

Trots! Albron was op 16 mei aanwezig bij de uitreiking van de Beleving Awards, als genomineerde voor de titel Grootste stijger op het gebied van klanttevredenheid volgens onderzoeks- en adviesbureau Integron. Hoewel Albron de award niet gewonnen heeft, zijn we wel heel trots op de waardering.

Grootste stijger
De 32 genomineerde organisaties voor de Beleving Awards hebben in 2016 de tevredenheid en loyaliteit onder haar klanten en medewerkers laten onderzoeken. De winnaars werden bij Hotelschool The Hague op dinsdag 16 mei bekend gemaakt. Albron is geëindigd in de top 3 en bleek de grootste stijger wat betreft klanttevredenheid, over meerdere jaren gemeten. Van een 7,4 in 2011 zijn we naar een 7,9 in 2016 gestegen.

Een geweldige prestatie
Arjen Maliepaard, Managing Director bij Integron, licht toe; ‘Integron werkt voor ruim 400 opdrachtgevers. Dit betekent concreet dat wij jaarlijkse 200 klanttevredenheidsonderzoeken en 100 medewerkertevredenheidsonderzoeken uitvoeren. De Award Grootste stijger is een categorie die over alle uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoeken gaat. Van de 200 klanttevredenheidsonderzoeken hebben we voor bijna 150 opdrachtgevers 1 of meerdere keren in de tijd het KTO uitgevoerd. Albron behoort met haar nominatie dus tot de top-3 van Nederland op basis van bijna 150 uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoeken in 2016 voor opdrachtgevers. Een geweldige prestatie!’

We feliciteren CWS van harte met hun welverdiende award. Tot volgend jaar!

Meer nieuwsberichten