'Eten en drinken brengt vitaliteit' Joni Beintema, expert op het gebied van vitaliteit Kom verder

Vitaliteit


Hoe zorg je voor vitaliteit op de werkvloer?

Wij geloven dat eten en drinken vitaliteit brengt. Voelbare vitaliteit op de werkvloer, voor gasten van onze restaurants en in de zorg voor patiënten. En vitale mensen maken uiteindelijk vitale organisaties. Eten en drinken levert met voedingsstoffen belangrijke brandstof, geeft de mogelijkheid om je even geestelijk op te laden, draagt bij aan herstel en biedt momenten om collega’s en klanten te ontmoeten. Medewerkers energie geven, gasten verleiden tot gezonde keuzes en patiënten de kracht van eten laten ervaren: dat is wat eten, drinken en gastvrijheid kan doen. Zo draagt de dynamiek van onze foodconcepten direct bij aan wat een organisatie is, wil uitstralen en wil bereiken.

Meer informatie over vitaliteit op de werkvloer? Neem dan contact op met onze expert Joni. 

Joni

Contact Joni

Neem contact op met Joni, onze expert op het gebied van vitaliteit.
030-6695695 joni.beintema@albron.nl

Cases in Vitaliteit

AMC Amsterdam

AMC Amsterdam

Albron vertaalde de wensen van het AMC en de heel verschillende doelgroepen in een foodconcept dat de Kracht van Eten als basis heeft: Pit. Een concept dat de identiteit van de organisatie verrassend versterkt.

Lees meer

IJsselland Ziekenhuis

IJsselland Ziekenhuis

Dit innovatieve maaltijdconcept vroeg om een substantieel lagere investering dan een traditionele keuken, geeft 40% minder voedselverspilling en laat patiënten 16% meer eten, wat bijdraagt aan een beter herstel.

Lees meer

Ministerie van VWS/SZ

Ministerie van VWS/SZ

De twee ministeries die kantoor houden in De Resident zochten een cateringconcept dat gezonder en socialer was en zonder subsidie kon. Albron won de Europese aanbesteding met een passend antwoord.

Lees meer

HVC Groep

HVC Groep

Afvalbeheerder en energieproducent HVC zet flink in op duurzaamheid. Om dat ook door te laten klinken in het cateringconcept ging de bedrijvengroep een langdurige samenwerking aan met Albron.

Lees meer

Philadelphia

Philadelphia

Bewoners met een verstandelijke beperking meer betrekken bij de maaltijdbereiding: dat wilde Stichting Philadelphia op de locatie Radeland in Brummen. Albron zette het concept Kookdame in voor die huiselijke sfeer.

Lees meer

Shift Happens App

Shift Happens App

Bedrijfsrestaurants bieden, met inachtneming van de 1,5 meter afstand-maatregel, niet genoeg ruimte om iedereen tegelijkertijd op een veilige manier te kunnen laten genieten van de lunch. Daarom werken we op onze locaties met lunch-shifts. Om te voorkomen dat medewerkers en gasten in een te vol restaurant aankomen of onderweg in de krappe wandelgangen veel collega's kruisen, hebben we een handige App ontwikkeld waarmee men kan reserveren voor één van de lunchshifts; de Shift Happens App. In deze video kun je zien hoe deze app werkt.

Lees meer

Bekijk alle cases in Vitaliteit
Joni

Neem contact op met Joni

Neem contact op met Joni, onze expert op het gebied van vitaliteit. 030-6695695 joni.beintema@albron.nl