'Grip en inzicht brengen rendement' Joan Maassen - expert op het gebied van financieel voordeel Kom verder

Financieel voordeel


Met onze foodconcepten willen we je niet alleen met beleving meerwaarde brengen; we mikken ook op financieel voordeel voor je organisatie. Kostenbesparing bijvoorbeeld of een hoger rendement. Dat lukt ons door met slimme systemen en vastgelegde processen grip te geven op de praktijk en transparant inzicht in de prestaties van ieder concept. Met dat inzicht scherpen we aan en sturen we bij, zodat ons foodconcept jouw organisatie elke dag meer oplevert. Daarmee plukken we als partners allebei de vruchten van onze inspanningen. We zijn ook altijd bereid om mee te investeren in die gezamenlijke toekomst.

Joan

Contact Joan

Neem contact op met Joan, onze expert op het gebied van financieel voordeel.
030 669 5695 joan.maassen@albron.nl

Cases in Financieel voordeel

Erasmus Universiteit

Erasmus Universiteit

Met een Starbucks-winkel binnen het nieuwe Food Plaza sloot Albron optimaal aan bij het toonaangevende en internationale karakter van de Erasmus Universiteit en de belevingswereld van de studenten.

Lees meer

Interactief menu bij Center Parcs

Interactief menu bij Center Parcs

Met een innovatieve, interactieve menukrant zorgde Albron bij Center Parcs voor een wow-factor en een impuls voor de dialoog tussen gasten en medewerkers. Gasten kregen een wereld vol verhalen voorgeschoteld.

Lees meer

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Deel uitmaken van de inkoopcoöperatie Victoria Trading levert Albron schaalvoordeel, verduurzaming en kennisdeling op. Dat maakt uiteindelijk een beter productaanbod voor de gasten van Albron mogelijk.

Lees meer

Nonna

Nonna

Met het foodconcept Nonna’s bouwde Albron een restaurantbeleving die gasten bijblijft. Dat het werkt, bewijzen de gestegen bezoekfrequentie en gemiddelde besteding. En de nominatie voor de Foodservice Marketing Award 2014.

Lees meer

IJsselland Ziekenhuis

IJsselland Ziekenhuis

Dit innovatieve maaltijdconcept vroeg om een substantieel lagere investering dan een traditionele keuken, geeft 40% minder voedselverspilling en laat patiënten 16% meer eten, wat bijdraagt aan een beter herstel.

Lees meer

Backoffice Starbucks

Backoffice Starbucks

Een slimme manier van dataverzameling en -verwerking maakt het Starbucks mogelijk het grillige businessverloop te voorspellen en te sturen. Dat geeft iedereen grip op de zaak.

Lees meer

Zaans Medisch Centrum

Zaans Medisch Centrum

ZMC zocht een partner die, binnen korte tijd, haar ideeën op het gebied van gastvrijheid voor alle doelgroepen (patiënten, bezoekers en medewerkers) concreet kon uitwerken, vormgeven en realiseren.

Lees meer

Bekijk alle cases in Financieel voordeel
Joan

Neem contact op met Joan

Neem contact op met Joan, onze expert op het gebied van financieel voordeel. 030 669 5695 joan.maassen@albron.nl