'Elk foodconcept vertelt een eigen verhaal' Ernest van de Voort, expert op het gebied van oplossingen op maat Kom verder

Concepten op maat


Een bestaand foodconcept doorontwikkelen of een heel nieuw foodconcept ontwikkelen: Albron weet wat werkt. Elk concept vertelt een eigen verhaal. Om dat verhaal goed te kunnen vertellen, kruipen we in de huid van je organisatie én je gasten. Zo weten we precies hoe we met eten, drinken en gastvrijheid meerwaarde brengen: een sterkere identiteit én financieel voordeel. In welk verhaal we je gasten ook meenemen, vier zaken maken we belangrijk: goed eten en drinken, optimale gastvrijheid door trotse, goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers, een uitstraling die het karakter van je organisatie benadrukt en scherpe exploitatiekosten door slimme systemen en processen.

Benieuwd naar welk foodconcept het beste bij jouw organisatie past? Neem dan contact met ons op.

Ernest

Contact Ernest

Neem contact op met Ernest, onze expert op het gebied van concepten op maat.
030 669 5695 ernest.van.de.voort@albron.nl

Cases in Concepten op maat

Entree Keukenhof

Entree Keukenhof

Voor de groeiende bezoekersaantallen van Keukenhof ontwikkelde Albron foodconcepten die in een nieuw entreegebouw het karakter van het park versterken en de beleving van elk parkbezoek vergroten.

Lees meer

Lokaal 12

Lokaal 12

Albron gaf Landpark Assisië een centrale ontmoetingsplek voor de bewoners met een verstandelijk handicap, medewerkers en bezoekers. En tegelijkertijd een passende werkomgeving voor de cliënten.

Lees meer

IJsselland Ziekenhuis

IJsselland Ziekenhuis

Dit innovatieve maaltijdconcept vroeg om een substantieel lagere investering dan een traditionele keuken, geeft 40% minder voedselverspilling en laat patiënten 16% meer eten, wat bijdraagt aan een beter herstel.

Lees meer

Nonna

Nonna

Met het foodconcept Nonna’s bouwde Albron een restaurantbeleving die gasten bijblijft. Dat het werkt, bewijzen de gestegen bezoekfrequentie en gemiddelde besteding. En de nominatie voor de Foodservice Marketing Award 2014.

Lees meer

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo

In drie fraaie ruimtes van Paleis het Loo ontwikkelde Albron totaalconcepten die elk met eten, drinken, gastvrijheid en aankleding het bijzondere verhaal uitdragen van het paleis en zijn voormalige bewoners.

Lees meer

Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse

Door de jarenlange ervaring als vaste horecapartner en door steeds verder aangescherpte werkstructuren en -processen weet Albron elk jaar ieder van de 300.000 bezoekers een hoge kwaliteit te garanderen.

Lees meer

De Rooi Pannen

De Rooi Pannen

In Albron vond scholengemeenschap De Rooi Pannen de juiste partner om leerlingen meer expertise uit de cateringpraktijk te bieden. Vooral voor leerlingen die de opleiding tot Manager party-, event- en businesscatering volgen.

Lees meer

Ministerie van VWS/SZ

Ministerie van VWS/SZ

De twee ministeries die kantoor houden in De Resident zochten een cateringconcept dat gezonder en socialer was en zonder subsidie kon. Albron won de Europese aanbesteding met een passend antwoord.

Lees meer

Bekijk alle cases in Concepten op maat
Ernest

Neem contact op met Ernest

Neem contact op met Ernest, onze expert op het gebied van concepten op maat. 030 669 5695 ernest.van.de.voort@albron.nl