Sollicitatieprocedure

Onze medewerkers in onze restaurants staan voor passie, betrokken, gastvrij en vertrouwen. Met gezond en lekker eten & drinken bieden wij elke gast een onvergetelijk moment. Wil jij hieraan bijdragen? Reageer dan op een van de openstaande vacatures! 

Solliciteren
Solliciteren bij Albron is heel eenvoudig. Spreekt een vacature je aan en hebben we je overtuigd met ons verhaal en werkwijze? Solliciteer dan via de pagina www.werkenbijalbron.nl. Je ontvangt een bevestiging als jouw sollicitatie goed bij ons is binnengekomen.

Screening
Wij gaan met je sollicitatie aan de slag. Een van onze collega’s neemt binnen 2 weken telefonisch contact met je op zodat wij alvast kennis kunnen maken. 

Het sollicitatiegesprek
Tijdens dit gesprek, onder een genot van een kop koffie, maken we nader kennis. Op locatie kan je zien waar je gaat werken en wie je collega's zijn.  

Optioneel: 2e gesprek/meeloopdag
Je komt nog een keer bij ons op locatie zodat je kennis kan maken met de werkzaamheden of mensen kunt ontmoeten in een tweede gesprek. 

Het aanbod
Als jij en wij na het gesprek nog steeds enthousiast zijn, doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Aanbieding akkoord en contract getekend?

Welkom bij Albron!