We waren te gast op Zoom Forward 22, het gezamenlijke congres over Obesitas in het MECC Maastricht.

Tijdens het lunchsymposium ‘Bariatric Bites’ maakte chef-kok Karel de vertaalslag van voedingsrichtlijnen na een maagverkleinende operatie naar eten en drinken in de dagelijkse praktijk. Het resultaat? Compacte, smakelijke gerechtjes, hoog in eiwit en voedingswaarden én bovendien gemakkelijk zelf te bereiden. Benieuwd naar deze gerechtjes?
 
Eten en drinken voor patiënten is voor ons geen one-fits-all principe. Bij Albron verdiepen wij ons in de patiënten, hun fysieke behoeften en voorkeuren, maar ook de ongemakken. Zo kunnen we een wezenlijke bijdrage leveren aan het herstel en gezondheid van de patiënt. 
 
Deze samenwerking kwam tot stand met FitForMe, Ronald Liem, Eric Hazenbroek, Desiree Lucassen, Laura Heusschen, Yonta van der Burgh, Laura Deden, Annemieke Izeboud en Floor van der Steen.
 
Dank aan Karel Van Tiel, Marco Rensink, maarten smit, Erik Ketting, Joni Beintema en Elma Brandsma voor hun bijdrage vanuit Albron.