Albron’s nieuwe CFO

Francis Meijnen officieel van start als Albron’s nieuwe CFO

Per 1 september is Francis Meijnen in dienst getreden als nieuwe CFO van Albron. Eerder heeft hij deze functie op interim basis vervuld. Hij volgt hiermee officieel Ingrid Tigchelaar op.

Francis zal zich als CFO bij Albron bezighouden met verschillende disciplines binnen het domein van finance, IT, inkoop, duurzaamheid en juridische zaken. Tevens zal hij benoemd worden tot statutair bestuurder voor Albron. Met een brede blik en veel ervaring op eindverantwoordelijke posities binnen onder andere Essent, Primagaz en Tesorion Holding, kan Francis een inspirerende bijdrage leveren aan de lange termijnstrategie van Albron.

Francis Meijnen: “Albron is een prachtige organisatie, boordevol groeipotentie waarbij ze ook op het vlak van sociaal en duurzaam ondernemerschap een leidende rol op zich wil nemen. Daar wil ik heel graag, ook op lange termijn, deel van uit maken en mij met volle energie op storten.”

Jan Willem Hilbron: “We zijn blij met de vaste aanstelling van onze nieuwe collega Francis. In het dynamisch veld van foodservice zullen wij met elkaar de koers van Albron verder vormgeven.”

Meer nieuwsberichten