Al jarenlang helpt Albron ons verder Bram Brinkman – Stichting Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse

Hoe kan Albron een hoge standaard in kwaliteit en service borgen voor 50.000 gasten per dag, zes dagen lang?

Albron is al sinds 2001 sponsor en vaste horecapartner van de Nijmeegse Vierdaagse: het grootste wandelevenement ter wereld, waarbij zes dagen lang dagelijks 50.000 gasten van eten en drinken moeten worden voorzien. Zo’n monsteroperatie vraagt om logistieke huzarenstukjes. Met de werkstandaarden en -processen die Albron voortdurend aanscherpt, is zelfs bij deze aantallen en onverwachte omstandigheden een hoge en constante kwaliteit in het aanbod en de service te behalen. Van de standjes langs de route voor Via Vierdaagse wandelaars en de VIP-lounge tot de catering voor de vrijwilligers en het aanbod rond de feestelijke finishplaats.

Door de jarenlange ervaring met de Nijmeegse Vierdaagse weet Albron feilloos waar de knelpunten liggen en hoe die op te lossen zijn. De benodigde stroom- en watervoorziening, de aanvoer van enorme hoeveelheden verse producten, het inschatten van de behoefte afhankelijk van het weer: er zijn nauwelijks verrassingen meer. Toch blijft het een uitdaging om elk jaar, samen met de organisatoren, te zoeken naar verbetering. Zo is in 2015 het aanbod volledig vernieuwd en zijn er vaste stroompunten, zodat de op- en afbouw minder lang duurt en omwonenden geen last hebben van ronkende aggregaten. Door dit soort verbeterslagen heeft de Vierdaagse het contract met Albron verlengd tot 2022.

'Al jarenlang weten we wat we aan elkaar hebben en helpt Albron ons steeds verder in de zin van service en professionalisering. Ook de aandacht vanuit Albron voor gezonde voeding en duurzaamheid zijn thema's die ons enorm aanspreken.' Bram Brinkman – Stichting 4-daagse

Nijmeegse vierdaagse
Nijmeegse vierdaagse veld
Nijmeegse vierdaagse gladiolen
Nijmeegse vierdaagse wedren
Mark

Contact Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van Concepten op maat.