Albron geeft duurzaamheid smaak Arie Warnars - Senior inkoper

HVC Groep

Hoe kunnen we binnen catering de gezondheid van medewerkers aandacht geven en zorgen voor Social Return On Investment?

De HVC Groep houdt zich bezig met duurzaam afvalbeheer en duurzame energie uit afval, biomassa, wind, zon en aardwarmte. Het bedrijf ziet die duurzaamheid graag terug in alle facetten van de bedrijfsvoering. Om dat op het gebied van catering voor elkaar te krijgen, sloot HVC een langjarig contract af met Albron. Dat gaf voor beide partijen de basis om te investeren in een cateringconcept met een heel nieuwe uitstraling, aandacht voor de gezondheid en vitaliteit van alle medewerkers en mogelijkheden om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te betrekken.

Zonder vuilnismannen hun geliefde snacks af te pakken, ze te betuttelen of de prijzen te verhogen, weet Albron binnen een breed en vers aanbod de medewerkers dagelijks te verleiden om te kiezen voor salades, smoothies en andere gezonde alternatieven. Om te voldoen aan de eis van 5% Social Return On Investment heeft Albron op de twee grootste locaties cateringmedewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst genomen. HVC en Albron kijken samen vooruit hoe ze binnen hun jarenlange verbintenis dit duurzame concept nog verder kunnen verbeteren.

Het concept van Albron geeft onze duurzaamheid smaak. In commercieel opzicht, in het gezonde aanbod, in de aankleding en in de bemensing. De reacties van onze gemêleerde gebruikersgroep – van chauffeurs tot kantoormedewerkers – zijn enthousiast. Sinds we iedereen verlekkeren met vers en gezond is het zichtbaar drukker in ons restaurant.

Arie Warnars - Senior inkoper

Mark

Contact Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van Duurzaam.