'Een aantrekkelijke plek voor ontmoetingen' Bas Takens – manager Real Estate Erasmus Universiteit

Erasmus Universiteit

Hoe kan de Erasmus Universiteit met eten, drinken en gastvrijheid aansluiten op de belevingswereld van internationale studenten?

Een Starbucks winkel onder licentie van Albron was het beste antwoord op de wens om het niveau van eten, drinken en gastvrijheid te verbeteren, passend bij het toonaangevende en internationale karakter van de universiteit. Met onder meer deze winkel binnen het nieuwe Erasmus Food Plaza maakte de universiteit de slag van traditionele catering naar een kleinschalig, samenhangend horecaconcept. Daar kunnen studenten op elk moment van de dag terecht voor een kop koffie, zoetigheden, snacks, maaltijden en hun dagelijkse boodschappen: een levendige Food Plaza waar ontmoeten centraal staat.

Al snel na de opening van deze eerste Starbucks winkel in een onderwijsinstelling bewees de praktijk het succes. De tevredenheid van studenten over het aanbod steeg fors, net als het aantal gasten. Dankzij dit succes opende Albron op vijf andere locaties een Starbucks winkel: in verschillende universiteiten en in het Amsterdam Medisch Centrum. Daarbij geeft Albron grip op de bedrijfsvoering door te werken met slimme scenario’s. Die voorspellen de invloed van factoren als het weer en vakantieperiodes. Zo kan Albron de exploitatie sturen en bijsturen per uur, dag, maand, kwartaal en jaar.

Branches

In het onderwijs

Thema's

Ernest

Contact Ernest

Neem contact op met Ernest, onze expert op het gebied van eten en drinken In het onderwijs.
030 669 5695 ernest.van.de.voort@albron.nl

'Het is Albron gelukt om een aantrekkelijke plek te realiseren waar ontspannen, ontmoeten, delen en uitwisselen centraal staat. De samenwerking in de aanloop en de dagelijkse operatie ervaren we als betrokken en professioneel. Deze Starbucks winkel levert elke dag waardevolle momenten op voor onze studenten, medewerkers en bezoekers'

Bas Takens – manager Real Estate Erasmus Universiteit

 

Starbucks Starbucks Starbucks Starbucks Starbucks

Bekijk ook

Erasmus Universiteit

Erasmus Universiteit

Met een Starbucks-winkel binnen het nieuwe Food Plaza sloot Albron optimaal aan bij het toonaangevende en internationale karakter van de Erasmus Universiteit en de belevingswereld van de studenten.

Lees meer

Backoffice Starbucks

Backoffice Starbucks

Een slimme manier van dataverzameling en -verwerking maakt het Starbucks mogelijk het grillige businessverloop te voorspellen en te sturen. Dat geeft iedereen grip op de zaak.

Lees meer

Bekijk alle cases
Ernest

Neem contact op met Ernest

Neem contact op met Ernest, onze expert op het gebied van eten en drinken In het onderwijs. 030 669 5695 ernest.van.de.voort@albron.nl