Wij hebben een oplossing voor 1,5 meter cateren gericht op hygiëne en gezondheid Mark Hartmans, Commercieel directeur

Catering verlenen op anderhalve meter, zo doe je dat!

Wie had de wereld waarin we nu leven kunnen voorzien toen we aan het jaar begonnen. Een jaar vol ambitie over gastbeleving, kleurrijk eten & drinken, goede koffie, verhalen en ambities op het gebied van gezondheid en duurzaamheid. Onze ambitie is onveranderd, maar de realiteit is dat we volgens strikte protocollen bedrijfsrestaurants en cateringdiensten aanbieden.

Catering in tijden van COVID-19

In onderstaand filmpje is ons cateringconcept te zien in tijden van COVID-19. Het beschrijft hoe we de diensten opzetten, rekening houdend met de huidige regelgeving. Deze werkwijze is goedgekeurd door VNO-NCW. Op de achtergrond werken we hard aan onze ambities en vinden we onze dienstverlening opnieuw uit. Zodra onze bedrijfsrestaurants weer opengaan, laten we je graag kennismaken met onze vernieuwde, verbeterde dienstverlening.

Tips van Albron om te eten en drinken in een anderhalve meter samenleving:

  • Werken in shifts met behulp van de Albron app.
  • Instructies aangeven door middel van iconen.
  • Laat de gasten dezelfde route volgen.
  • Cateringproducten verpakken in folie.
  • Betaalapp in combinatie met betaalpas toepassen bij ieder cateringproduct.

Wil je meer weten over ons nieuwe en verbeterde cateringconcept? Neem dan contact op met Mark, onze expert op het gebied van gastvrijheid en catering verlenen op anderhalve meter afstand.

 

"In deze uitzonderlijke omstandigheden willen we dat iedereen nog steeds op een veilige en ontspannen manier kan genieten van een heerlijke vers bereide lunch in het bedrijfsrestaurant. We hebben daarom een uitgebreid pakket aan tools en communicatiemiddelen ontwikkeld om dit mogelijk te maken. En omdat elk restaurant anders is ingericht, hebben we per locatie een specifieke aanpak voor het creëren van die veilige omgeving voor iedereen." Mark Hartmans, Commercieel directeur

Mark

Contact Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van Gastvrijheid.