Het kerstpakket sluit goed aan bij onze kernwaarden Johan Klerks, regievoerder, de Volksbank

Bijzondere kerstpakketten voor de Volksbank

Sinds 2018 verzorgt Albron het eten & drinken bij de Volksbank in Utrecht en Den Bosch. De doelstellingen van de dienstverlening zijn het minimaliseren van de CO2-uitstoot, het vergroten van de gasttevredenheid en gasten te verleiden tot zoveel mogelijk gezond en verantwoord eten. Gezien de goede samenwerking was ook Albron uitgenodigd een voorstel te doen voor de invulling van de kerstpakketten voor de medewerkers van de Volksbank.

Een goede buur
Op basis van de pijlers duurzaamheid en circulariteit heeft Albron een voorstel gedaan voor een kerstpakket met aantrekkelijke duurzame en circulaire producten, die ook op het menu staan in The Green House; ons circulaire horecapaviljoen schuin tegenover de Volksbank in Utrecht. Bovendien komen de producten van lokale ondernemers die in deze tijd wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Volksbank was zo enthousiast over het idee, dat zij 500 extra pakketten hebben besteld voor hun externe relaties.

Beter voor elkaar box
Deze kerst ontvangen de medewerkers en relaties van de Volksbank de beter voor elkaar box gevuld met (h)eerlijke producten. Elk item in de box heeft een eigen verhaal, om samen van te genieten of weg te geven aan ander die dit goed kan gebruiken. In de box zitten ook nog leuke ansichtkaarten om te versturen. En zo denkt de Volksbank aan haar medewerkers, relaties en leveranciers.

 

“Albron kent ons bedrijf goed en wist daarom met hun voorstel voor het kerstpakket goed aan te sluiten bij onze kernwaarden. Alles is met zorg samengesteld en ingepakt door collega’s van Albron. Zo steunen we ook onze huiscateraar in deze tijd.” Johan Klerks - Regievoerder, de Volksbank

Mark

Contact Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van Duurzaam.