'Iedere keer weer verleiden, verrassen en verwennen' Ernest van de Voort, expert in foodconcepten in de vrije tijd Kom verder

In de vrije tijd


Vrije tijd. We hebben er meer van en besteden die beter. Bezoekers en gasten laten zich graag verleiden, verrassen en verwennen. Op een evenement, in een vakantiepark, een museum of tijdens een avond theater. De rol van eten en drinken wordt daarbij steeds belangrijker. Passend gastheerschap zit niet altijd in de genen van de aanbieder, omdat die zich op zijn kerntaak wil richten. Wat hij belangrijk vindt, moet wel doorklinken in het horeca aanbod en gastvrijheid. Een aanbod dat gasten meer beleving geeft, medewerkers meer tevredenheid en opdrachtgevers rendement.

In de huid van onze klant kruipen
Met al onze foodconcepten geven we onze gastheer een gezicht. Wie gastvrijheid onder het dak en in de geest van een organisatie creëert, moet dus in de huid van die organisatie én haar bezoekers kruipen. Dat is precies wat Albron doet. Pas dan kunnen we duurzame waarde toevoegen aan gast- en medewerkerstevredenheid, imago en resultaat. Alleen door een opdrachtgever en zijn gasten te doorgronden weten we met foodconcepten meerwaarde te brengen. Meerwaarde met een positief perspectief voor iedereen: een betere beleving voor gasten, een grotere tevredenheid van medewerkers, een financieel voordeel voor de opdrachtgever en duurzame oplossingen voor ons allemaal.

Duurzaam
Juist waar mensen van hun vrije tijd genieten, moeten die duurzame oplossingen niet dwingend zijn. We geven wel graag de mogelijkheid om bewust te genieten met keuzes die verstandiger zijn voor jezelf, voor anderen of het milieu. Dat is duurzame horeca die haalbaar en houdbaar is. Hoe we een bezoek of verblijf met eten en drinken bijzonder maken, is natuurlijk overal anders. Ons foodconcept en de beleving ervan in Paleis Het Loo en Paleis Soestdijk laat zich niet vergelijken met Soldaat van Oranje of de Keukenhof. Of met alle locaties van Center Parcs in Nederland en België. Elke oplossing is de uitkomst van een zoektocht die de propositie van onze opdrachtgever op de beste manier versterkt.

Ben je benieuwd naar hoe Albron kan helpen om tot een passend foodconcept te komen? Neem dan contact met ons op!

Ernest

Contact Ernest

Neem contact op met Ernest, onze expert op het gebied van eten en drinken in de vrije tijd.
030 669 5695 ernest.van.de.voort@albron.nl

Cases in de vrije tijd

Entree Keukenhof

Entree Keukenhof

Voor de groeiende bezoekersaantallen van Keukenhof ontwikkelde Albron foodconcepten die in een nieuw entreegebouw het karakter van het park versterken en de beleving van elk parkbezoek vergroten.

Lees meer

Center Parcs

Center Parcs

Bij de overname van 1.900 medewerkers van Center Parcs zorgde Albron als horecapartner in goed overleg voor baanbehoud, behoud van arbeidsvoorwaarden, vertrouwen en nieuwe perspectieven.

Lees meer

Bekijk alle cases van In de vrije tijd
Ernest

Neem contact op met Ernest

Neem contact op met Ernest, onze expert op het gebied van eten en drinken in de vrije tijd. 030 669 5695 ernest.van.de.voort@albron.nl