'Wij bieden deze app gratis aan voor onze branchegenoten, dat vinden wij in deze tijd niet meer dan normaal. ' Mark Hartmans, Directeur Business Development

Shift Happens App

We ontvangen dagelijks heel veel medewerkers en gasten in onze bedrijfsrestaurants. Dat doen we bij bedrijven, ziekenhuizen, verpleeghuizen, distributiecentra, enzovoorts. In deze uitzonderlijke omstandigheden willen we dat iedereen nog steeds op een veilige en ontspannen manier kan genieten van een heerlijke vers bereide lunch in het bedrijfsrestaurant. We hebben daarom een uitgebreid pakket aan tools en communicatiemiddelen ontwikkeld om dit mogelijk te maken. En omdat elk restaurant anders is ingericht, hebben we per locatie een specifieke aanpak voor het creëren van die veilige omgeving voor iedereen.

Het ‘nieuwe’ lunchen
Bedrijfsrestaurants bieden, met de 1,5 meter afstand-maatregel, niet genoeg ruimte om iedereen tegelijkertijd op een veilige manier te kunnen laten genieten van de lunch. Dé oplossing daarvoor is het werken met lunch-shifts. Om te voorkomen dat medewerkers en gasten bij een te vol restaurant aankomen of onderweg in de krappe wandelgangen veel collega's kruisen, hebben we een handige app ontwikkeld waarmee men kan reserveren voor één van de lunchshifts; de Shift Happens App. In deze video kun je zien hoe deze app werkt.

App voor het plannen van de lunch gratis en vrijblijvend beschikbaar
Uitzonderlijke tijden vragen om een vriendelijk gebaar. Daarom bieden wij deze de Shift Happens App gratis en zonder verdere verplichtingen aan, voor alle organisaties die baat kunnen hebben bij het veilig organiseren van de lunch op locaties. Hij is super makkelijk in gebruik voor zowel beheerders als gebruikers. 

Safety en privacy
Uiteraard hebben wij geen toegang tot de data die beheerders gebruiken om de App in te zetten voor hun gasten. En om de privacy van alle SHIFT HAPPENS gebruikers te waarborgen worden alle gegevens en oude reserveringen elke week gewist en de e-mail adressen worden niet gebruikt voor andere doeleinden. Voor meer informatie: www.albron.nl/privacy-disclaimer .

Interesse om de Shift Happens App te gebruiken?
Wil je de App ook in jouw organisatie gebruiken? Stuur dan een bericht naar shift@albron.nl dan nemen we contact met je op om het zo snel mogelijk voor je te regelen!

Branches

Op het werk

Thema's

Mark

Contact Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van eten en drinken Op het werk.
030 669 5695 mark.hartmans@albron.nl

"In deze tijd staan al onze branchegenoten voor dezelfde grote uitdagingen. Wij realiseren ons dat lang niet alle organisaties dezelfde resources hebben om dit type oplossingen snel te ontwikkelen. Daarom vinden wij het niet meer dan normaal om deze tool; de Shift Happens App te delen met organisaties die daar hun voordeel mee kunnen doen." Mark Hartmans, Directeur Business Development

Shift Happens App

shift happens scherm shift happens scherm 2 shift happens scherm 3 shift happens scherm 4 website scherm in hand

Bekijk ook

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Deel uitmaken van de inkoopcoöperatie Victoria Trading levert Albron schaalvoordeel, verduurzaming en kennisdeling op. Dat maakt uiteindelijk een beter productaanbod voor de gasten van Albron mogelijk.

Lees meer

De Rooi Pannen

De Rooi Pannen

In Albron vond scholengemeenschap De Rooi Pannen de juiste partner om leerlingen meer expertise uit de cateringpraktijk te bieden. Vooral voor leerlingen die de opleiding tot Manager party-, event- en businesscatering volgen.

Lees meer

Bekijk alle cases
Mark

Neem contact op met Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van eten en drinken Op het werk. 030 669 5695 mark.hartmans@albron.nl