'Albron heeft ons heel erg goed aangevoeld!' Michel van Maarseveen – directeur Paleis Het Loo

Paleis Het Loo

Hoe wordt eten en drinken het verlengstuk van het koninklijke gevoel en het verhaal van voormalige paleisbewoners?

Jaarlijks trekt Paleis Het Loo honderdduizenden bezoekers, van jong tot oud. Dat bijzondere decor vraagt om een bijzondere invulling van eten, drinken en gastvrijheid. Bezoekers zien daarin graag het koninklijke gevoel vertaald en de rijke geschiedenis van het gebouw en zijn bewoners. Hoe wordt eten en drinken het verlengstuk van het koninklijke gevoel en het verhaal van voormalige paleisbewoners?

In nauw overleg met de beheerders herontwikkelde Albron het volledige horeca-aanbod. Het zelfbedieningsconcept in de Balzaal werd een full-servicerestaurant. In de Koningin Wilhelminazaal kunnen gasten voortaan een vorstelijke high tea gebruiken en de Prins Hendrik Garage veranderde in een Grand Café met een knipoog naar de oude functie.

In de aankleding van de Balzaal vond Albron het midden tussen historisch en hedendaags, terwijl het nieuwe menu-aanbod vooral koninklijk is met bijvoorbeeld royaal belegde clubsandwiches en majestueuze chocoladetaarten. Op het nieuwe terras genieten bezoekers met een kop koffie of glas wijn van het uitzicht op de paleistuinen. De Koningin Wilhelminazaal is na de aanpak van Albron door Quote benoemd tot één van de beste plekken voor een high tea ter wereld. Vooral de jongste bezoekers kijken hun ogen uit in de Prins Hendrik Garage, waar alles herinnert aan diens autoliefde. Aan aparte knutseltafels kunnen kinderen met gereedschapskistjes in de weer, terwijl hun ouders het menu bekijken.

 

Branches

In de vrije tijd

Thema's

Ernest

Contact Ernest

Neem contact op met Ernest, onze expert op het gebied van eten en drinken In de vrije tijd.
030 669 5695 ernest.van.de.voort@albron.nl

'Het horeca-aanbod speelt een belangrijke rol in wat we willen bieden. In ons streven om een kwaliteitsslag te maken hebben we elkaar goed gevonden. Albron heeft onze wensen heel goed aangevoeld! Typerend voor de samenwerking is de open houding over en weer. We zijn kritisch naar elkaar toe, maar we streven hetzelfde doel na: het beste voor de gast'

Michel van Maarseveen – directeur Paleis Het Loo

 

Paleis Het Loo Paleis Het Loo Paleis Het Loo Paleis Het Loo

Bekijk ook

Entree Keukenhof

Entree Keukenhof

Voor de groeiende bezoekersaantallen van Keukenhof ontwikkelde Albron foodconcepten die in een nieuw entreegebouw het karakter van het park versterken en de beleving van elk parkbezoek vergroten.

Lees meer

Center Parcs

Center Parcs

Bij de overname van 1.900 medewerkers van Center Parcs zorgde Albron als horecapartner in goed overleg voor baanbehoud, behoud van arbeidsvoorwaarden, vertrouwen en nieuwe perspectieven.

Lees meer

Bekijk alle cases
Ernest

Neem contact op met Ernest

Neem contact op met Ernest, onze expert op het gebied van eten en drinken In de vrije tijd. 030 669 5695 ernest.van.de.voort@albron.nl