'Al jarenlang helpt Albron ons verder' Bram Brinkman – Stichting Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse

Hoe kan Albron een hoge standaard in kwaliteit en service borgen voor 50.000 gasten per dag, zes dagen lang?

Albron is al sinds 2001 sponsor en vaste horecapartner van de Nijmeegse Vierdaagse: het grootste wandelevenement ter wereld, waarbij zes dagen lang dagelijks 50.000 gasten van eten en drinken moeten worden voorzien. Zo’n monsteroperatie vraagt om logistieke huzarenstukjes. Met de werkstandaarden en -processen die Albron voortdurend aanscherpt, is zelfs bij deze aantallen en onverwachte omstandigheden een hoge en constante kwaliteit in het aanbod en de service te behalen. Van de standjes langs de route voor Via Vierdaagse wandelaars en de VIP-lounge tot de catering voor de vrijwilligers en het aanbod rond de feestelijke finishplaats.

Door de jarenlange ervaring met de Nijmeegse Vierdaagse weet Albron feilloos waar de knelpunten liggen en hoe die op te lossen zijn. De benodigde stroom- en watervoorziening, de aanvoer van enorme hoeveelheden verse producten, het inschatten van de behoefte afhankelijk van het weer: er zijn nauwelijks verrassingen meer. Toch blijft het een uitdaging om elk jaar, samen met de organisatoren, te zoeken naar verbetering. Zo is in 2015 het aanbod volledig vernieuwd en zijn er vaste stroompunten, zodat de op- en afbouw minder lang duurt en omwonenden geen last hebben van ronkende aggregaten. Door dit soort verbeterslagen heeft de Vierdaagse het contract met Albron verlengd tot 2022.

Branches

In de vrije tijd

Thema's

Ernest

Contact Ernest

Neem contact op met Ernest, onze expert op het gebied van eten en drinken In de vrije tijd.
030 669 5695 ernest.van.de.voort@albron.nl

'Al jarenlang weten we wat we aan elkaar hebben en helpt Albron ons steeds verder in de zin van service en professionalisering. Ook de aandacht vanuit Albron voor gezonde voeding en duurzaamheid zijn thema's die ons enorm aanspreken.' Bram Brinkman – Stichting 4-daagse

Nijmeegse vierdaagse Nijmeegse vierdaagse veld Nijmeegse vierdaagse gladiolen Nijmeegse vierdaagse wedren

Bekijk ook

Entree Keukenhof

Entree Keukenhof

Voor de groeiende bezoekersaantallen van Keukenhof ontwikkelde Albron foodconcepten die in een nieuw entreegebouw het karakter van het park versterken en de beleving van elk parkbezoek vergroten.

Lees meer

Center Parcs

Center Parcs

Bij de overname van 1.900 medewerkers van Center Parcs zorgde Albron als horecapartner in goed overleg voor baanbehoud, behoud van arbeidsvoorwaarden, vertrouwen en nieuwe perspectieven.

Lees meer

Bekijk alle cases
Ernest

Neem contact op met Ernest

Neem contact op met Ernest, onze expert op het gebied van eten en drinken In de vrije tijd. 030 669 5695 ernest.van.de.voort@albron.nl