Albrons expertise zorgt voor een echte belevenis Bart Siemerink - directeur Keukenhof

Entree Keukenhof

Hoe kan Keukenhof met eten, drinken en gastvrijheid haar identiteit versterken?

Voor de oplossing van dit vraagstuk keek Albron met Keukenhof vooruit. Albron zag kansen en mogelijkheden in het nieuwe entreegebouw dat Keukenhof in 2017 heeft geopend om de groeiende groep bezoekers te kunnen blijven ontvangen. Albron ontwikkelde een foodconcept dat naadloos aansluit bij het gebouw, de wensen van de bezoekers en het karakter van Keukenhof. De entree herbergt door Albron ontwikkelde concepten; onder meer een grand café, een to-go-outlet en een restaurant, dat de geschiedenis van de bloembol als centraal thema heeft: Blooming Dutch.

In samenspraak met de directie van Keukenhof zijn de plannen gemaakt voor elk facet van de nieuwe foodconcepten: van assortiment tot presentatie en van logistiek tot bezetting. De Blooming Dutch is het eerste thematische restaurant van Keukenhof: een innovatie die waarde toevoegt door de identiteit van het park kracht bij te zetten. Albron participeert en investeert mee in het nieuwe entreegebouw, onder meer door de inrichting van het restaurant voor haar rekening te nemen. In 2019 is daarom ook het Willem Alexander paviljoen helemaal verbouwd. De foodconcepten van Albron bedienen de grote bezoekersaantallen van Keukenhof in korte tijd, op een hoog niveau en zullen als belevenis wezenlijk bijdragen aan het parkbezoek.

 

 

'Bij Keukenhof zijn we heel goed in het aanleggen van een park, maar voor een aantal zaken die ook van belang zijn voor onze bezoekers hebben we de hulp ingeroepen van professionele partners. Voor de horeca hebben we gekozen voor Albron. Hun expertise zorgt ervoor dat een dagje Keukenhof een echte belevenis wordt voor onze bezoekers'

Bart Siemerink - directeur Keukenhof

Blooming Dutch - interieur
Blooming Dutch - ingang
Blooming Dutch - Grab & Go
Willem Alexander Paviljoen
Willem Alexander Paviljoen
Mark

Contact Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van Concepten op maat.