''Duurzame keuzes worden interessant'' Jan Vugts – directeur Victoria Trading

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Welke samenwerking stelt Albron in staat om inkoopvoordeel te combineren met aandacht voor duurzaamheid?

Samen met vijf toonaangevende foodservicebedrijven vormt Albron de inkoopcoöperatie Victoria Trading. Door hun krachten te bundelen zorgen ze voor schaalvoordelen, een betere verhouding tussen prijs en kwaliteit, meer efficiëntie in de keten en innovatie. De zes initiatiefnemers hebben vooral aandacht voor de ontwikkeling van duurzame ingrediënten, producten en processen. Daarnaast delen ze binnen de coöperatie voortdurend hun kennis op het gebied van inkoop, logistiek, non-food en dienstverlening.

Het inkopen tegen scherpe condities levert Albron financieel voordeel op en geeft zo ruimte voor investeringen in meer lekkere, gezonde en duurzame producten. Dat leidt tot innovaties als de eerste 100% natuurlijke frituurolie ter wereld, ontwikkeld op aangeven van Victoria Trading. En een eigen koffieblend, van bonen die zelf ingekocht en gebrand zijn. De eigen serie biologische, ambachtelijke broodsoorten, die Albron met Bakker Bertram bedacht, is ook het gevolg van deze samenwerking. Bovendien maakt de coöperatie in haar inkoopbeleid scherpe keuzes voor bijvoorbeeld duurzamer vlees.

 

 

Branches

Op het werk

Thema's

Mark

Contact Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van eten en drinken Op het werk.
030 669 5695 mark.hartmans@albron.nl

'Door het schaalvoordeel en de gecombineerde kracht van onze samenwerking kunnen we trajecten ingang zetten die voorheen niet mogelijk waren. De gebundelde vraag van zes grote horecabedrijven maakt duurzame keuzes voor voedselproducenten interessant. Voor Albron vergroot Victoria Trading de mogelijkheid om het aanbod voor haar gasten te verbreden en verduurzamen'

Jan Vugts – directeur Victoria Trading

 

Bekijk ook

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Deel uitmaken van de inkoopcoöperatie Victoria Trading levert Albron schaalvoordeel, verduurzaming en kennisdeling op. Dat maakt uiteindelijk een beter productaanbod voor de gasten van Albron mogelijk.

Lees meer

De Rooi Pannen

De Rooi Pannen

In Albron vond scholengemeenschap De Rooi Pannen de juiste partner om leerlingen meer expertise uit de cateringpraktijk te bieden. Vooral voor leerlingen die de opleiding tot Manager party-, event- en businesscatering volgen.

Lees meer

Bekijk alle cases
Mark

Neem contact op met Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van eten en drinken Op het werk. 030 669 5695 mark.hartmans@albron.nl