'We begrijpen elkaar gewoon heel goed' Laurens Zuijdgeest – sitemanager CBRE

Deloitte

Met welke foodconcepten kan Albron meer vitale beleving brengen in de kantoren van Deloitte?

CBRE creëert vastgoed- en huisvestingsoplossingen voor bedrijven als de Rabobank, Philips en Deloitte en organisaties als Wageningen UR. Als preferred supplier denkt Albron met ze mee over vraagstukken op het gebied van foodservice. Voor een aantal kantoren van Deloitte zocht CBRE concepten die met eten, drinken en gastvrijheid meer beleving brengen en beter aansluiten op de wensen en behoeften van de medewerkers en bezoekers. Midden in dat proces verrees in Amsterdam The Edge, het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld, waar ook Deloitte zijn intrek in zou nemen.

Albron stelde haar concept Onze Keuken voor in de kleinere kantoren en het schaalbare foodconcept Flavors in de grotere vestigingen. De restaurantconcepten konden al snel na hun introductie rekenen op veel enthousiasme, dat ook bleek uit een grotere toeloop en een hogere gemiddelde besteding. In The Edge bracht Albron de grootste uitvoering van Flavors tot leven, daar met een nog duidelijker accent op verse producten, vitaliteit en een duurzame bedrijfsvoering. Sinds de opening in 2015 maken er dagelijks zo’n 1.000 medewerkers gebruik van. Gezien het animo denken CBRE en Albron na over de mogelijkheden om een Grab&Go-service aan het concept toe te voegen. 

 

Branches

Op het werk

Thema's

Mark

Contact Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van eten en drinken Op het werk.
030 669 5695 mark.hartmans@albron.nl

'We trekken samen met Albron op om opdrachtgevers de beste oplossingen te bieden. Bij Albron zetten ze stevig in op duurzaamheid en innovatie, net als wij. In onze samenwerking zijn we altijd eerlijk over wat goed gaat en wat beter kan. We begrijpen elkaar gewoon heel goed en daar hebben onze klanten direct voordeel van'

Laurens Zuijdgeest – sitemanager CBRE

 

Deloitte Deloitte Deloitte Deloitte

Bekijk ook

Deloitte

Deloitte

CBRE creëert vastgoed- en huisvestingsoplossingen voor bedrijven als de Rabobank, Philips en Deloitte en organisaties als Wageningen UR. Als preferred supplier denkt Albron met ze mee over vraagstukken op het gebied van foodservice.

Lees meer

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Deel uitmaken van de inkoopcoöperatie Victoria Trading levert Albron schaalvoordeel, verduurzaming en kennisdeling op. Dat maakt uiteindelijk een beter productaanbod voor de gasten van Albron mogelijk.

Lees meer

Bekijk alle cases
Mark

Neem contact op met Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van eten en drinken Op het werk. 030 669 5695 mark.hartmans@albron.nl