'Deze reis maken we samen' Rens de Leeuw – Teammanager Facilitaire Diensten

DELA

Met welk horecaconcept kan DELA goed werkgeverschap uitdragen en persoonlijke verbinding zoeken met haar leden en de directe omgeving?

Er voor elkaar zijn is de coöperatieve kracht van DELA. Het bestaande cateringconcept van het hoofdkantoor in Eindhoven droeg dat onvoldoende uit. Experts van Albron werkten met de directie van DELA, haar facilitair manager, een keukenbouwer en een interieurarchitect aan een concept dat de identiteit van DELA versterkt door medewerkers, leden en Eindhovenaren samen aan tafel uit te nodigen. Het restaurant en de espressobar worden dan ook publiek toegankelijk. DELA opent haar deuren met een gastvrij restaurant waar verse seizoensproducten het aanlokkelijke aanbod bepalen en een espressobar met de trekkracht van het merk Starbucks, waar Albron licentiehouder van is. 
 
De deuren van zowel het restaurant als de espressobar gaan eind 2017 open. Tot die tijd werken Albron en DELA als team aan de details en de uitvoering van het concept. Albron stelt bovendien een heel nieuw horecateam samen, dat met trainingen wordt klaargestoomd om bij te dragen aan alle ambities. Één van die ambities is om de leukste werkgever van Nederland te zijn. Medewerkers, leden en bewoners en bedrijven uit de buurt krijgen straks een warm welkom in het pand van DELA. Gebaseerd op de coöperatieve gedachte kwamen DELA en Albron daarnaast tot een financieel model waar beide partijen hun voordeel mee doen.

Lees en bekijk hier meer over de opening van de Starbucks-locatie bij DELA.

Branches

Op het werk

Thema's

Mark

Contact Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van eten en drinken Op het werk.
030 669 5695 mark.hartmans@albron.nl

'Het nieuwe cateringconcept wil laten zien dat DELA midden in de maatschappij staat: met veel gastvrijheid, een aantrekkelijk en gezond aanbod voor onze medewerkers en een open uitnodiging aan onze omgeving. Voor ons is dit een ontdekkingsreis, waarvan we veel hopen te leren. Die reis maken we heel graag samen met Albron.'

Rens de Leeuw – Teammanager Facilitaire Diensten

Bekijk ook

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Deel uitmaken van de inkoopcoöperatie Victoria Trading levert Albron schaalvoordeel, verduurzaming en kennisdeling op. Dat maakt uiteindelijk een beter productaanbod voor de gasten van Albron mogelijk.

Lees meer

ESA ESTEC

ESA ESTEC

Het internationale karakter van deze organisatie moest behouden worden. Daarnaast is er nog een reden om restauratieve voorzieningen van een hoge kwaliteit te hebben; het internationale bezoek. Die evenementen vragen om catering op hoog niveau.

Lees meer

Bekijk alle cases
Mark

Neem contact op met Mark

Neem contact op met Mark, onze expert op het gebied van eten en drinken Op het werk. 030 669 5695 mark.hartmans@albron.nl