“Wij zijn zeer tevreden over de aanpassingen door Albron om de 1,5 meter te kunnen waarborgen. Er is duidelijke signing op de vloer aangebracht om de looprichting aan te geven. Gezellige stickers laten zien waar je aan tafel mag zitten, in plaats van waar Richard Meesters, Operationeel Manager Facilitair bij IND

Cateren op 1,5 meter bij IND

Hoe kan Albron haar opdrachtgevers zo goed mogelijk ontzorgen bij het omschakelen naar een 1,5 meter cateringoplossing in bedrijfsrestaurants om de veiligheid en gezondheid van medewerkers voorop te stellen en tegelijkertijd nog steeds een lekkere, duurzame en gezonde lunch bieden?

Een van de eerste opdrachtgevers waar Albron het plan voor het aanpassen van de cateringvoorziening heeft voorgesteld, was de IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst), waar we op meerdere plekken in het land het eten en drinken mogen verzorgen. Na presentatie van het plan volgde al snel een go om de restaurants aan te passen.

Kijkje in de keuken van IND
Om de bedrijfsrestaurants van IND weer gereed te maken voor opening moest er veel gebeuren. Een speciaal safety team van Albron hielp dan ook bij de implementatie van het 1,5 meter cateringconcept door de inrichting te verzorgen en de cateringteams op de locaties van IND te trainen. Een compleet ‘signingpakket’ voor het aangeven van de looprichting en het bewaken van 1,5 meter afstand werd uitgerold. Het assortiment en de presentatie werd aangepast zodat het voldeed aan de nieuwe hygiëne-eisen, maar nog steeds net zo aantrekkelijk bleef. En met de speciaal ontwikkelde Shift Happens app schrijven medewerkers van de IND zich tegenwoordig vooraf in voor een lunchshift, zodat het niet te druk wordt in het restaurant.

Nu, een aantal maanden later, is de IND nog steeds tevreden over de oplossing. Dit wordt bekrachtigd door een intern onderzoek dat zij hebben laten uitvoeren. Daarbij is namelijk vastgesteld dat Albron de bedrijfsrestaurants volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid heeft ingericht.

Benieuwd naar onze oplossing? Bekijk het filmpje hier.

“Bij IND Zevenaar en Den Bosch hadden wij de opdracht om onze panden volgens de geldende RIVM regels en benodigde maatregelen in te richten zodat de medewerkers, die vanwege het vitaal proces op locatie moesten zijn, veilig hun werkzaamheden konden verrichten. Aangezien het voor iedereen nieuw was hoe één en ander in te richten, was de oplossing die Albron op alle locaties heeft uitgerold voor ons een goed voorbeeld die wij verder hebben uitgewerkt en toegepast op onze locaties. Noemenswaardig is de projectmatige en centraal gecoördineerde aanpak van Albron, waardoor er op alle locaties precies dezelfde oplossing is gerealiseerd.”

Erdal Yildiz, Operationeel Manager Facilitair bij IND

Ernest

Contact Ernest

Neem contact op met Ernest, onze expert op het gebied van 1,5 meter cateren.