Thema's
Jammer voor de eendjes

Jammer voor de eendjes

06-03-2020

Thuis gooi ik nooit eten weg. Van rimpelige tomaten maak ik ketchup, broccolistelen gaan door de aardappelpuree en ingedroogde wortels pureer ik tot lekkere spreads voor op brood. Over brood: dat blijft bij mensen thuis en in horeca en catering in grote hoeveelheden over. Ik ben nu aan het broeden op een radicale oplossing voor Albron: van al dat verloren brood nieuw brood maken.

Lees verder
Monitor

Fitbit voor cateringklanten

25-02-2020

Om mijn pols zit een Fitbit. Die laat me in één oogopslag zien wat mijn slaapgedrag en mijn hartritme is, hoeveel stappen ik heb gezet en hoeveel calorieën ik heb verbrand. Mijn persoonlijke coach dus. Bij Albron geven we onze klanten ook graag overzicht en inzicht. Daarom krijgen die nu een portaal met actuele informatie over alles wat ze willen weten.   

Lees verder
AMC

Beterschap op je bord

29-01-2020

Wie ziek is, verliest vaak de zin in eten en drinken. Meestal verandert ook je smaak. Terwijl juist voeding kan bijdragen aan hoe je je voelt en zelfs aan je herstel. Dat is het dilemma voor zorgorganisaties waar Albron een antwoord op heeft. Ik ben er dagelijks mee bezig om beterschap op een bord te krijgen.

Lees verder
David - Horecava

Mindf*ck in food

15-01-2020

Wat Victor Mids doet, vind ik fascinerend. In zijn programma Mindf*ck zet hij je elke keer weer op het verkeerde been. Binnen het team foodontwikkelaars van Albron ben ik een beetje de Victor Mids. Ik zoek graag de grenzen van eten en drinken op en steek ze over. Zoals bij het broodje zalm zonder zalm, dat ik ontwikkelde voor een wedstrijd op de Horecava.

Lees verder
Meer blog artikelen